Ο Συνεταιρισμός παράγει γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ, ζυμαρικά και βότανα. Διατηρεί καφενείο στην κεντρική πλατεία της Ζαγοράς όπου προσφέρει τα προϊόντα του. Μια άλλη δραστηριότητα του Συνεταιρισμού είναι η παροχή υπηρεσιών τροφοδοσίας (catering) σε κάθε μορφής εκδήλωση, ενώ παράλληλα διαθέτει ξενώνα με πέντε όμορφα παραδοσιακά δωμάτια σε διατηρητέο αναπαλαιωμένο κτίριο.

Σήμερα, ο Γυναικείος Αγροτοτουριστικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς έχει δικό του κατάστημα στην κεντρική πλατεία του χωριού στον Αη Γιώργη. Στο “καφεγλυκοπωλείο” ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει μια μεγάλη ποικιλία από γλυκά κουταλιά, μαρμελάδες, παραδοσιακά γλυκά ταψιού, σπιτικά λικέρ, σπιτικούς μεζέδες που συνοδεύουν το ντόπιο τσίπουρο.

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί εκθετήριο με χειροτεχνίες, κοσμήματα, κεντήματα, συνθέσεις αποξηραμένων λουλουδιών, καλάθια για δώρα και διατίθενται προς πώληση εκτός από τα παραπάνω είδη και βότανα της περιοχής, κρέμες κι άλλα καλλυντικά φτιαγμένα από βότανα, ντόπιο λάδι και κερί.

Στο εργαστήριο του Συνεταιρισμού, όπου χωρίς να χάνεται η σπιτική φροντίδα, δίνεται η ευκαιρία για μεγαλύτερη παραγωγή με καλύτερο ποιοτικό έλεγχο. Όλα τα προϊόντα είναι αγνά, φτιαγμένα αποκλειστικά από φρούτα και βότανα της περιοχής, χωρίς συντηρητικά και με τη νοστιμιά της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Για πιο απαιτητικούς επισκέπτες ο Γυναικείος Αγροτοτουριστικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς αναλαμβάνει την προετοιμασία γευμάτων, δεξιώσεων κ.λπ. Είναι μια πρωτοποριακή για την περιοχή υπηρεσία τροφοδοσίας (το “κέτερινγκ” … όπως είναι γνωστό στα αστικά κέντρα) και οι μέχρι τώρα παραγγελίες αποδεικνύουν την ποιότητα. Όλα τα προσφερόμενα πιάτα είναι αποκλειστικά της ντόπιας κουζίνας, ενώ ο πελάτης μπορεί να συζητήσει με τις υπεύθυνες του Συνεταιρισμού και να καταλήξει στο γεύμα που εκείνος προτιμά. Και οι τιμές …. Έκπληξη!

Το κατάστημα του Συνεταιρισμού λειτουργεί όλο το χρόνο. Με ένα τηλέφωνο στο (24260) 23460, 23566 μπορείτε να πάρετε πληροφορίες, να συζητήσετε για παραγγελία ή να πληροφορηθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας εκτός Ζαγοράς.

Ακόμα καλύτερα θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να σας γλυκάνουμε με τα προϊόντα μας, ώστε να δοκιμάσετε από πρώτο χέρι τη γεύση της παράδοσης!

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Copyright © 2021 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. ΜΗΤΕ: 0726Κ050Α0191901
ilovepelion templates by ilovepelion.gr